• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babyzen YOYO 6+ buggy - color pack toffee

1 / 2
€399,00
Babyzen YOYO 6+ buggy color pack toffee is een buggy die je gemakkelijk met één hand in- en uitklapt en ook is de buggy ideaal met één hand te besturen. De color pack toffee is een van de 9 kleuren van Babyzen YOYO.
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Babyzen YOYO 6+ buggy - color pack toffee

Hoe te gebruiken de Babyzen YOYO 6+ buggy color pack toffee video.

Deze buggy kun je gemakkelijk met één hand in- en uitklappen en ook met één hand besturen. De buggy is voorzien van een zachte aandrijving van de voorwielen om schokken op te vangen. Zo kan je kindje heerlijk verder slapen waar dan ook!

De Babyzen Yoyo 6+ ziet er niet alleen comfortabel uit, hij is het ook! Dankzij het verende frame en de verstelbare zitposities zit of ligt jouw kindje super comfortabel in deze buggy. De handige tas maakt het winkelen met de Babyzen Yoyo 6+ comfortabel.

Het inklappen van een buggy is nog nooit zo eenvoudig geweest De Babyzen Yoyo 6+ vouwt zich vanzelf in en uit, en doet zijn naam Yoyo daarmee eer aan. Dankzij dit opvouwsysteem kun jij ondertussen je kindje op de arm houden en als de wagen is ingeklapt kun je de wagen over je schouder mee nemen. Bovendien is de ingeklapte buggy zo klein dat hij gemakkelijk mee kan als handbagage in het vliegtuig.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen