GRATIS VERZENDING VANAF €50
FOLLOW US ON INSTAGRAM: @WONDERFORKIDS | @WONDERFORBABY

Dagboek

 • I'm a poet! De nieuwe spring/summer collectie van Bobo Choses 14 Jan

  Dagboek I'm a poet! De nieuwe spring/summer collectie van Bobo Choses

  Bobo Choses viert de vrijheid van de dichters. Er is niks zo prachtig en wonderlijk als het leven en de natuur om ons heen. Iets wat dichters als geen ander kunnen verwoorden. Kinderen bevinden zich in een levensfase waar elke dag zorgt voor verrassingen en verwondering. Een prachtig iets als je het ons vraagt. Deze verwondering heeft Bobo Choses als uitgangspunt gekozen voor de SS22 collectie. Bekijk nu 'I'm a Poet'!

 • De leukste dingen om thuis in de vakantie te doen! 22 Dec

  Dagboek De leukste dingen om thuis in de vakantie te doen!

  De scholen zijn dicht en de vakantie is eerder begonnen dan wij gewend zijn. Met de kinderen de hele dag thuis is het extra belangrijk om je kinderen te vermaken. Vooral nu bijna alles buitenshuis dicht is. Daarnaast werk je misschien ook vanuit huis en zoek je de balans tussen werk en kids. Ook voor jouw kinderen is dit even omschakelen. Wij hebben daarom het leukste speelgoed verzameld waarmee jouw kinderen zich thuis de hele dag kunnen vermaken.

 • Hij komt, hij komt!! 10 Nov

  Dagboek Hij komt, hij komt!!

  Deze zaterdag is het zover. De man met de baard op zijn trouwe schimmel laat zich weer in Nederland zien. Dat roept de nodige vreugde op onder onze kinderen. Wij als ouders voelen hierbij nogal eens de nodige stress als het om de aankopen voor Sinterklaascadeautjes gaat. Met deze tips vertel ik je hoe je er een gezellige tijd van kunt maken!

 • SINT TIP: POP CUTIE 26 Oct

  Dagboek SINT TIP: POP CUTIE

  New Brands are coming up! Pop cutie!
  Heel toepasselijk schrijf ik deze blog onderweg naar Los Angelos, Californië.
  Daar waar Pop cutie ontzettend populair is en waar de oprichtster van Pop cutie tegenwoordig woont.

 • K I N D N E S S 22 Oct

  Dagboek K I N D N E S S

  Jeetje winkel nummer drie. Het besef daalt langzaam bij ons in, we did this! Nu het moment van de opening zo dichtbij komt, nemen we even een tripje terug in de tijd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »