22 / Oct / 2021

K I N D N E S S

K I N D N E S S

Jeetje winkel nummer drie. Het besef daalt langzaam bij ons in, we did this! Nu het moment van de opening zo dichtbij komt, nemen we even een tripje terug in de tijd.

Jeetje winkel nummer drie. Het besef daalt langzaam bij ons in, we did this! Nu het moment van de opening zo dichtbij komt, nemen we even een tripje terug in de tijd. 5 jaar geleden, de opening van ons kleine winkeltje in de Stikke Hezelstraat. Een grote stap, voorjaar 2016  besloten wij ervoor te gaan, we zegde onze banen op en in september was ons winkeltje ‘’Wonder’’ een feit.

En als je dan teruggaat in de tijd, dan kom je soms een paar oude parels tegen. (lang leven het internet!) Op de website van Bengels is namelijk nog een artikel terug te vinden uit 2016, toen we net onze deuren hadden geopend. Op de laatste vraag, wat is onze ambitie? Gaven wij toen der tijd het onderstaande antwoord:

“We willen uitbreiden in maten. Omdat we snel moesten handelen, hebben we veel uit stock gekocht en dan is de keuze niet zo ruim. We willen zeker richting de tien jaar gaan, de vraag naar kleding voor de grotere maatjes hebben we al. Uiteindelijk willen we de winkel ook verruimen.’’

Hoe bizar is het dat, nu 5 jaar later ons dit gewoon is gelukt! We gaan inmiddels van maatje 0 tot 16 jaar! We hebben de mooiste merkjes in huis, waar we zelf ook helemaal dol op zijn & genoeg voorraad! Ons lieve kleine winkeltje werd al snel te klein en in 2019 verhuisde we naar de Houtstraat. Waar we datzelfde jaar een supergezellige (schuin tegenover) buur kregen: Wonder for Baby.

We maken een sprongetje, vandaag 5 jaar verder zijn we terug bij waar het ooit begon. Want 5 jaar geleden, hadden we dit onbewust al allemaal verzonnen en legde we de basis. Voor niet een, niet twee maar drie winkels. Klinkt gek, ik weet het. Maar laten we samen eens een kijkje nemen naar ons allereerste logo, dan snap je het meteen:

We zijn inmiddels weer drie jaar verder sinds de verhuizing en opening van onze baby winkel en nog maar een weekje verwijderd van de opening van winkel nummer 3: Kindness. Misschien wist je het al, maar deze komt naast onze kids winkel, je weet wat ze zeggen beter een goede buur dan een verre vriend.

Houtstraat 44 wordt ons nieuwe pareltje: Kindness. Een winkel voor het mooiste speelgoed, home accessoires en zelfs meubels! Met merken als Olive Furniture, Ferm living, Bloomingville, Doing goods en nog zo veel meer! As we speak zit ik op het zolderkamertje van de winkel. Uitkijkend op alle pracht & praal en alle hardwerkende collega’s die bezig zijn met de laatste loodjes. Er wordt nog druk geschilderd, geklust, geschoven & gedecoreerd.

Het is zwaar geweest, hectisch en ook zeker niet allemaal vlekkeloos verlopen. Maar als je dan hier zo zit dan voel je niks anders dan geluk en trots.

Benieuwd naar waar we allemaal mee bezig zijn, neem dan even een kijkje op onze Instagram. Hier delen we regelmatig kiekjes van de winkel! Kun jij eigenlijk niet meer wachten? Check dan de countdown op onze homepagina! Dan weet je precies hoelang je nog moet wachten, en wij hoelang we nog hebben om te klussen! Dus bij deze sluit ik de laptop af en trek de klus kleren weer aan!

 

Zien we jullie volgend weekend?

 

Liefs,

Wonder

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »