• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eef Lillemor

Merken

Eef Lillemor

Eef Lillemor

In 2014 heeft Eva een Instagram-account gemaakt en begon ze ontwerpen te laten zien die aan de muur in de slaapkamer van haar dochter hangen, om te zien of ze wat feedback kon krijgen. Binnen slechts een paar maanden kreeg ze een massale aanhang op Instagram die elke dag groeide. Regelmatig ontving zij vragen als ze haar posterontwerpen graag wilde verkopen! En zo is Eef Lillemor begonnen.

Nu kan ze met trots zeggen dat Eef Lillemor is gegroeid en nu bied ze een breed scala aan originele, eigenzinnige, creatieve en veelzijdige producten zoals posters, ansichtkaarten, voedingssets, behang etc. Dit alles met veel liefde en passie gemaakt en zo ongeveer alles in mooie pastelkleuren.

De wel bekende folding crate kun je het dagelijks leven nog eenvoudiger en zelfs praktischer maken met deze maxi of mini vouwkist, ontworpen voor creatieve thuisorganisatie en opslag! Wanneer de vouwkrat niet actief gebruikt, kunt u vouwen en ruimte besparen. Zeer superponeerbaar en zeer duurzaam onder hoge belasting.Thuis, op kantoor, buiten, auto, magazijn en overal waar u zich voorstelt, gebruiken!