GRATIS VERZENDING VANAF €100,- IN NL
INSTAGRAM: @WONDERFORKIDS INSTAGRAM: @WONDERFORBABY
BOEK NU EEN PERSONAL SHOPAFSPRAAK HIER
Betaalmethoden

Betaalmethoden

 Betaalmethodes

  • IDEAL: De betaling van IDEAL gebeurt binnen een beveiligde omgeving en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het betalingsverkeer loopt via Mollie.
  • PayPal: Je kunt binnen een beveiligde omgeving met Paypal betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
  • Creditcard: Je kunt binnen een beveiligde omgeving met creditcard betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 
  • Cadeaubonnen: Het is ook mogelijk om online je cadeaubon te gebruiken! Vul bij het afronden van de bestelling de volledige boncode in, in de daar voor bestemde balk ‘cadeaubonnen’. De boncode vind je op de achterkant van de cadeaubon onder de scan code*

*Let op: Cadeaubonnen zonder scansticker kunnen alleen in de winkel worden verzilverd. Deze bonnen hebben vaak een geschreven code op de achterkant!

Betaling mislukt?

Is de betaling mislukt of nog niet goed doorgevoerd? Je ontvangt dan een betaalherinnering via de mail. In deze mail staat een linkje om de betaling alsnog te voltooien.

Je kan de betaling ook voltooien door in jouw account naar de order te gaan en deze te openen. Je kan deze dan vervolgens betalen via de betaalknop.

Lukt het met de bovenstaande opties nog steeds niet om de betaling af te ronden? Neem dan contact met ons op! Wij zullen dan handmatig een nieuwe link naar jou verzenden. Je kan ons een WhatsApp berichtje sturen, mailen of telefonisch contact met ons opnemen: bellen is altijd sneller!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »