• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gosoaky

Een douche of twee hoeft een anderszins mooie dag niet te verpesten. Ze houden ervan om met de kinderen om uit te gaan op avonturen, regen of zonneschijn, alleen hadden ze nooit de perfecte bovenkleding hiervoor gevonden. Anderen hadden waarschijnlijk genoegen genomen met minder; Maar zij zeker niet.

Ze zijn begonnen met GOSOAKY en ze concentreren zich maar op één ding, en één ding alleen ... de beste waterdichte bovenkleding maken voor kinderen + volwassenen in de hele wereld: eenvoudig, functioneel, essentieel en modieus door het gebruik van hoogwaardige stoffen en trims. 

De jassen zijn gemaakt van gecoate wind- en waterdichte stoffen met een kolomdruk van 3000 mm. Ze zijn multifunctioneel en kunnen het hele jaar door worden gedragen. Je meenemen van het stadsleven naar buitenavonturen en terug. Elk seizoen brengt spannende nieuwe stijlen voor kinderen + volwassenen die de grenzen verleggen van wat waterdichte bovenkleding kan zijn. Mode doordringen met functie en innovatieve materialen. 

In het herfstseizoen gebruiken we reflecterende details om onze kinderen superveilig te houden.

Merken