• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Phil & Phae

Online bij Wonder for Kids en in onze winkel in Nijmegen vind je Phil & Phae.

 

Phil & Phae staat voor comfortabele, premium kwaliteit kinderkleding voor een 'effortless chic look'. 

De Nederlandse eigenaresse van Phil & Phae gelooft dat een goed ontwerp verfijnd is, maar er tegelijkertijd moeiteloos uitziet: uniek, maar niet te ingewikkeld. Ze maakt dan ook moderne - tijdloze modellen met veel aandacht voor details, uitgevoerd in de zachtste materialen. De smaakvolle kleurenpaletten bevatten natuurlijke kleuren en zachte tinten die de aandacht niet afleiden van waar het om draait: jouw kind.

Naast het gebruik van organisch katoen en de keuze om in Europa te produceren, geloven ze dat duurzaamheid ook onderdeel uit maakt van het ontwerpproces. Door tijdloze modellen te ontwerpen van hoge kwaliteit, waardoor ze lang mee gaan, hopen ze op een duurzamere manier van consumeren: Ze hoopt dat Phil & Phae items worden gedragen - en nogmaals gedragen door het volgende broertje of zusje - met net zo veel liefde als ze zijn gemaakt hebben. 

Phil&Phae wordt op verantwoorde wijze geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde familiebedrijven die deze waarden delen, zodat ze met trots kunnen zeggen: made with love!

Merken